Pro ženy: Tanec dělohy MOON DANCE

30.12.2013 13:31

 Moon dance

 

 

Co je MOON DANCE?

 

Je to tanec dělohy - při kterém se opakují jednoduché, stále stejné pohyby - kroužky, šimi, osmičky, houpavý a spirálovitý pohyb. Tyto pohyby jsou pro ženy  velmi důležité, protože aktivují a prokrvují pánevní oblast.
Během tance se ženy koncentrují na svoji dělohu, zajímá je pouze tady a teď -  děloha a radost z tance. Tanec vychází z fyziologie ženského těla, má pozitivní účinky na zdraví ženy. Blahodárně působí na celý ženský organismus.

 

Jak ženám pomáhá tanec dělohy ?

Tento tanec je hlavně o pocitu, o sebevyjádření, o nalezení vlastního já. Vrací ženám jejich ženskost a smyslnost. Přináší jim radost z pohybu, vitalitu, spontánnost, svobodu, uvolnění, vnitřní klid, ale i dynamiku, ráznost a vybití energie. Ženy při tanci objevují vnitřní svoji krásu. Spojují se, se svým tělem i duší, s prostorem uvnitř i vně sebe.

Tanec dělohy dává ženám také prostor, kde mohou vydechnout, vypnout svoji mysl a prostě jen být. Učí ženy splynout s rytmem a melodií. Povznáší ženy do změněného stavu vědomí, kde nachází sami sebe a spojují se s vlastní moudrostí a intuicí. Při tanci se učí důvěřovat přirozené vnitřní síle v sobě.  

Ve vesmíru je vše v pobytu. Pohyb znamená život! Pokud se žena dostatečně nehýbe, stagnuje!! Moon dance umožňuje ženám hýbat se - tančit, a tak se zapojit do tohoto vesmírného tance, který pozitivně ovlivňuje životy ženy! Tančí-li ho žena vědomě, tělem i srdcem vyživuje tak svoji duši a spojuje se s duchem života.


 

VÍCE INFORMACÍ NA  WWW.INANNA.CZ
 


 

 

—————

Zpět